Jubileumfeest 30 jaar Stedenband

Jubileumfeest 30 jaar Stedenband

Zaterdag 26 november viert de Stedenband Tilburg Same Tanzania (STST) haar 30-jarig jubileum. Het belooft een spetterend feest te worden. Ongeveer honderd mensen die op de een of andere manier een relatie hebben met de stedenband zijn, op uitnodiging, tijdens deze avond aanwezig.

Het feest vindt plaats op basisschool Armhoefse Akker, een van de partnerscholen van STST.
De jubileumviering bestaat uit een formeel en een informeel deel. Zo zullen diverse mensen hun licht laten schijnen over het belang van de stedenband in de afgelopen dertig jaar. Norbert Mchomvu onder andere, een arts uit Same die samen met Father Deo van het bisdom in Same al jarenlang betrokken is bij het hiv/aids-project dat de stedenband in Tilburg uitvoert op middelbare scholen en het ROC. Beiden zijn aanwezig op het jubileumfeest.
Het grootste deel van de avond heeft echter een informeel karakter, zodat iedereen ruimschoots de tijd heeft om herinneringen op te halen. En te dansen natuurlijk. De trouwe muzikale partners van de stedenband, Jan Ophuis en Peto Cadmus, zorgen er met hun aanstekelijke enthousiasme en beats voor dat de voeten moeilijk te bedwingen zullen zijn.

Het jubileumfeest vindt plaats op basisschool Armhoefse Akker, Spoordijk 68 Tilburg. Het feest begint om 19.30 uur en duurt tot 00.30.

dsc_0018